De emoties van sport in uw bedrijf

Voetbalcompetities en wielerklassiekers voor bedrijven

Een andere dimensie. Sport.

Het is geen geheim. Sport brengt mensen samen. Wij bieden u een kant en klare oplossing. U hoeft u enkel nog in te schrijven !

Football Leagues

Voetbalcompetities doorheen het hele jaar. De beste manier om uw teams op duurzame wijze samen te brengen. Formules voor mannen en vrouwen.

Cycling Leagues

De eerste echte inter-bedrijfs wielerklassiekers. Overtref samen de verwachtingen en beleef een uitzonderlijke fietservaring met onze drie Company League klassiekers.

Tesamen

One team

In een tijd dat telewerken de norm wordt, is onze doelstelling duidelijk: samenbrengen door het middel van sport. Een unieke ervaring die banden zal versterken, integratie van nieuwe leden zal vergemakkelijken en toekomstige leiders zal onthullen.

Versterk de band

Faciliteer integratie

Breng uw teams samen

Prestatie

Motivatie

Gezondheid

Toon het goede voorbeeld

Sport is cruciaal voor het mentale welzijn in uw bedrijf. Uw team inschrijven in de Company Leagues betekent een gemotiveerd, sterk presterend, tevreden team gecombineeerd met een goede gezondheid voor uw werknemers.

Steun onze sociale projecten

Dankzij onze initiatieven #ScoreBeyond en #RideBeyond,  zamelen jullie geld in voor elk gemaakt doelpunt of gereden kilometer.

Kies tijdens de inschrijving voor éen van onze drie partners van de Company Leagues of stel zelf een goed doel voor.

Wie zijn wij ?

De Company Leagues zijn georganiseerd door de organisatie Beautiful Sports. Wij zijn expert in creatie en beheer van amateur sportorganisaties sinds 2013 en hebben als missie om avontuur en passie voor sport toegankelijk te maken voor iedereen.

Door middel van onze ervaring, onze kinderdromen en ons verantwoordelijkheidsgevoel, engageren we ons om in onze federaties de volgende waarden te laten gelden :

Plezier, Dromen, Verantwoordelijkheid, Simpliciteit, en Sociale band. 

Word partner

Steun de bedrijfssport en wordt partner van de Company Leagues

Word scheidsrechter

Voor onze competities zijn wij op zoek naar scheidrechters. Contacteer ons om een fairplay-ambassadeur te worden

Word vrijwilliger

Op het terrein of op de weg, onze evenementen hebben nood  aan de hulp en het enthousiasme van vrijwilligers. Help ons mee met het voorbereiden van onze events